Mini recenzja HTC Flyer

Przeczytaj naszą recenzję tabletu HTC Flyer. Dobry tablet na systemie Android w ciekawej cenie. Dostępny w większości sieci w taryfach mobilnego internetu
czytaj więcej..
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Jaki najlepszy?
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Jaki najlepszy?

Jaki najlepszy? 02/05/2012 13:16 #38

• Slyszu
  • Fresh Boarder
  • Oklaski: 0
Witam.

Przymierzam się do podpisania abonamentu na internet mobilny, który będzie mi potrzebny do używania w pracy (tj. w różnych miejscach Polski).
Chciałbym się dowiedzieć, który operator obecnie ma najlepszy zasięg (nie tylko w miastach ale i na ich obrzeżach) oraz jaka oferta jest najkorzystniejsza (pod względem limitu transferu) z możliwością podłączenia routera WIFI w cenie do 100zł/miesiąc.

Z góry dziękuję za odpowiedzi
Ostatnio zmieniany: 02/05/2012 13:22 przez Slyszu.

Odp: Jaki najlepszy? 02/21/2012 12:35 #39

• dydyk
  • Fresh Boarder
  • Oklaski: 0
Z tego co wiem najlepszy zasięg mają T-Mobile i Plus. Orange chwali się ty, że ma zasięg wszędzie ale z jego jakością bywa bardzo różnie. Bardzo fajną ofertę ma T-Mobile z modemem MF60, pełni on funkcję routera i ma moduł wifi, który umożliwia podłączenie kolejnych urządzeń. Link masz tutaj: www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/internet...r/blueconnect?link=3

Plus też powinien mieć coś takiego, co do limitów to śmiało możesz brać te ze średniej półki. Tak 6 do 8 gigabajtów powinno wystarczyć do pracy i wysyłania emaili
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.70 sekundy
Kredit trotz Schufa | Ipad mit Vertrag | Handy mit Laptop | Reklama Strzelin